
Radio
Yle Puhe/Mahadura Özberkan. 2019. Menkat.
Radio Suomi. 2018 Iltasatuja kapinallisille tytöille singahti suursuosioon - nyt menestyneet suomalaisnaiset saivat oman vastineensa.
Yle Puhe/Nosto. 2018. Itsenäiset naiset ovat taistelleet oikeuksistaan läpi historian.
Random Life. 2017. Haastattelu Suomirap-värityskirjan tiimoilta.
Print media & Newspapers
Lyytinen, Jaakko & Nieminen, Tommi. 2019. Ajatusleikki: jos Suomi saisi virkamieshallituksen, nämä 17 yllättävää ministerinimeä saattaisivat pelastaa maan perikadolta. Helsingin Sanomat.
Dahlbom, Taika. 2018. Etsitkö joululahjaa taaperolle, leikki-ikäiselle tai koululaiselle? HS kokosi syksyn parhaat lasten- ja nuortenkirjat. Helsingin Sanomat.
Vainio, Annina. 2018. ”Tasa-arvoinen peruskoulu on vitsi” – Elina Tuomesta tuli uupuvien opettajien äänitorvi ja nyt hän sanoo, että Suomessa tehdään ihmisoikeusloukkauksia. Helsingin Sanomat.
Tervonen, Kaisu. 2018. Tasa-arvotekojen historiaa. Kulttuuriseinä. Voima.
Venesmäki, Elina. 2018. Kolme poimintaa lasten- ja nuortenkirjojen hyllystä. Suomen Kuvalehti.
Vilen, Noora. 2018. Kiitos kirjastoista, sairaanhoitajakoulutuksesta… 3 suomalaisnaista, joiden työ näkyy elämässämme edelleen. Iltalehti.
Turtola, Ilona. 2018. "Kaikilla on jonkinlainen halu potkia asioita eteenpäin" – menestyvien suomalaisnaisten tarinat pääsivät kansien väliin Iltasatuja kapinallisille tytöille -menestyskirjan innoittamana. Yle.
2018. Syksyn lasten- ja nuortenkirjoissa päätähtinä ovat vahvat suomalaiset naiset Minna Canthista Almaan. Etelä-Suomen Sanomat.
Mäkipää, Säde. 2018. Tarinoita suomalaisen tasa-arvon edistäjistä. Helsingin Sanomat.
Virkkunen, Jussi. 2018. Koulutie eriarvoistuu yhteiskunnan tavoin. Kansan uutiset.
Pietiläinen, Jari. 2018. Itähelsinkiläisen koulun opettajan suora tilitys: "Osa oppilaista ei opi edes perusasioita, opettajat repivät itsestään viimeisiä jaksamisen rippeitä". Helsingin Uutiset.
Kantola, Anne. 2016. Mitä on kuukautisfeminismi ja mihin sitä oikein tarvitaan? Trendi/Lily.